Posts

Showing posts from January 10, 2015

lari jom?

Image
bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
frankly speakinglah kan eh, betul tak apa aku tulis ni? peduli apa


aku pelik bukan dengan kau dengan diri aku lah kadang2 tu rasa kemanisan tu macam beria sangat
tak habis tu aku agak banyak lagi rasa sayu yang bertakhta tak masuk sifat ayan aku lagi yg tu tak payah kira
jujurlah. aku tetiba rasa tawar dengan nombor seketika lalu aku nak kembali kepada minat asal aku eh? aku aku minat asal ea.. lah...
haha
nak lari lah tu
yup! mekasih lah bagitau memang nak lari aku takut aku tak ikhlas buat sesuatu
takut gila separuh mati tapi aku still bertahan Allah nak bagi hikmah maka aku kena cari hikmah bukan hanya tahu nak memberontak
lari? ya...aku penat sebab tu aku lari
laa...dah penat jalan..jangan lari
tak boleh aku tak boleh duduk je aku ada rasa macam nak jerit je sekarang tapi aku tak boleh aku ada rasa sikit tekanan jiwa tapi still tak boleh
tak diri aku dah ni
still aku nak lari laju2 tahap tak ingat
aku nak pergi jauh2  boleh? aku nak lari lagi

Apakah?

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
mak bising sebab bulan ni je beli buku banyak sangat sebelum ni memang terbatas sikit barang pembelian tu mak kata  macam lah elok sangat belanja tak ingat
tiba-tiba mak bukak cerita mak beli tudung baru harga? tak payah sebut laju je mulut ni cakap
" mak, echa rasa sama je mak. mak bising echa beli buku tapi mak pun shopping tak ingat juga"
sekarang aku faham mana datang sikap shopaholic kaklong
dan aku masih pikir aku sakan kat buku so tak masuk geng mak dan kaklong
haha maybe sebab aku bukan typical perempuan yang nak itu dan ini aku cuma nak yang aku nak je bukan yang aku rasa aku perlu haha
pelik ea. pedulikan bukan ada orang yang baca pun kisah apa aku

********************** Nisrina Syaurah