Posts

Showing posts from October 28, 2014

Day 4.

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
cuba untuk melangkah dengan senyuman cuba untuk memamah rasa dengan perlahan memaafkan segala duka yang terguris menafi rasa yang jelas terpendam

Day 4- a song that calm you down
okay, there a lot of song tapi bergantung pada situasi
mostly yang paling effective selain zikir.. adalah
" Puteri Ku Sayang by Hijaz"
that song remind me of myself bukan untuk dunia dia ajar untuk lihat sesuatu yang lain
told me that i'm not just a girl credit to someone who giving this song to me
thank you very much
even depa duk suruh satu je lagu  ada satu lagi  which is
" Tahu-Fynn Jamal"
okay this, try pi google kalau hang tak tau sangat malas nak tulis dia punya lirik masa pun aci selam nak lari pi belajar lagi nak lari baca buku lagi
nak lari cari tempat praktical lagi semuanya kelam kelibut semua nya aci redah je
kadang2 emosi ni memang susah nak stable kan nak bagi tenang selain istghifar dan senyum
aku kena juga tenang suka ke tidak tak …