Posts

Showing posts from April 27, 2016

week 13.

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum wbt
lamanya tak menulis kat blog haha. masa banyak habiskan kat telegram yalah orang dah ada channel opps!
boleh lah join channel lepas ni
telegram.me/nisrinasyaurah
baiklah Week 13 tinggal seminggu je lagi 2 minggu lagi final exam pergh! mencabar minda
minggu depan presentation berderet assigenment yg tak terhantar lagi pastu dengan takde study week lagi exam pulak 4 hari 6 paper pengsan lah mak
takpe, jihad menuntut ilmu
maka, dengan ini saya akan berusaha bersungguh-sungguh untuk mencapai segaka  kejayaan dunia dan akhirat lepas ini kena tambah ithizam lebih dalam lagi kuatkan semangat bauang sifat malas rajinkan diri  beribadah bangun malam dan sebagainya
di sini aku tidak harus leka dengan keindahan di sekeliling ku aku harus berani mencabar diri
oh tidak aku mahu pulang hahahahahahahhahahaha
Raqib sudah pandai berdiri kelak nanti dia sudah boleh berlari dan aku tidak dapat melihat semua itu ohhhh sayu sungguh
(maafkan melodrama saya)
tapi ti…