Posts

Showing posts from June 22, 2014

End OF Semester Four.

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
aku baru perasan  yang aku masih belum tulis the end of sem 4
marilah kita menulis mengenainya
sebenarnya.. di sebabkan waktu mula2 cuti aku dah mula tak bukak the Ms Word maka blog ni pun ikut lah bercuti bersama
tak perasan pun tak tulis this post tapi tak lengkaplah kan
to be honest
Sem4 adalah antara yang terindah masuk kelas baru kenal kawan2 baru barulah sangat but new class new rules semangat muhibah masing2 semangat kerjasama masing2 senang nak buat kerja cuma masalah tetap datang menimpa walaubagaimana pun itulah hidup penuh dengan segalanya.. tak mudah namun tak susah
DBF 4B
ajar yang kita menang kalau kita bersatu ajar yang kita boleh selesaikan semua masalah kalau kita tahu yang kita ada masalah ajar untuk lihat perspektif setiap insan berbeza tapi masih boleh bersama ajar untuk memahami yang semua orang tak sama macam kita ajar yang lemah tak kalah tapi pengajaran menjadi kuat ajar untuk sentiasa senyum, tak bermusuhan ajar untuk ubah…