Posts

Showing posts from August, 2015

Ogos

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
sebelum sambung menulis. mesti bukak blog orang lain scroll post mereka yang terlepas baca pastu check stat. pastu check lagi siapa yang tengah baca dari siapa dari mana
dan seperti biasa tahu dah sapa yang menjengah haha
nak masuk 8 bulan dah tinggalkan alam diploma tak pergi kelas jadi penghuni tetap kat rumah ni buat itu buat ini acah2 pandai tu acah2 pandai ni
akhirnya kelaut juga
menanti result lagi 2 minggu perasaan?
pergh, rasa macam nak kena sarung cincin nikah aje tak dan nak tggu feeling betul2 hujung tahun nanti hahahaha
berjimba berusrah bermusyawarah segalanya di campur aduk
satu benda yang aku perasan dari dulu. terlampau campurkan semua benda dalam satu masa asalkan segalanya halal di mata tapi sejenak berfikir, halal kah pada mata Allah?
back to past few years (kenapa buat tb tetiba, sebab asyik jumpa member highschool aje)
nampak ketara beza dulu dan kini ceh, gaya mcam jauh bebenau dah tinggalkan zaman tu belajar mencari kematanga…