Posts

Showing posts from December 4, 2014

Day 13.

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
hati gundah gulana haha entah mengapa kerap kali wajah mu menjelma apakah masih petanda bahawa aku masih tidak mahu mengingkarinya? entah.
Day 13- a song that reminds of your former friend.
okay, ada seorang dan aku ingat ada satu lagu yg aku dedicate kat dia
" Doa Buat Kekasih- Ramli Sarip feat Khatijah Ibrahim"
secara jujurnya dia bukan kekasih aku tapi waktu kami berkawan dulu dia pernah putus cinta dan aku pernah lah nak bagi this song kat dia sebab rasanya lagu ni cam sesuai sangat untuk dia
kalau bebudak bilik pernah ingat aku pernah repeats lagu ni banyak kali  lah jugak waktu tu mmg nak cakap nak bagi kat dia tapi entah tak ingat pun pernah cakap ke idak
tapi aku memang minat  Ramli Sarip pernah waktu sem 2 bebudak buat survey untuk subject Statistic ada satu soalan tu tanya
what your favorite artist? List it.
bantai letak segala macam artist waktu mereka nak present eh, ada pulak nama Ramli Sarip
sengih je aku time tu baru pera…