Posts

Showing posts from November 6, 2014

Happy 20th, My dear sweetheart!

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
I should wrote about the Day 9.
tapi lain kali lah..haha sebabnya entry pagi ni lagi hot daripada yang before2 ni
haha okay entry khas buat semua yang wish yesterday yang asal jumpa menyanyi bagai nak rak baik dalam lif baik dalam staff room (okay ni malu dgn semua lect.) baik kat bilik mahupun di koperasi nasib atas bas takde
but, truly, seumur hidup tak pernah nak celebrate tak pernah nak dapat kek tak pernah nak dapat hadiah yang best2
and yesterday sumpah terharu tahap super gaban dan seterusnya
sebab memang lah boleh agak depa nak prank belikan kek tapi semalam sumpah sgt2 terharu tak pernah kut
dapat kek singing lagu happy birthday dalam gelap pastu hadiah lagi dan paling tak boleh blah tu ingatkan dapat buku tapi okay yang ni terkejut sumpah tak tipu seriously lah korang a big present kut
when kaklong wish  siap pesan nak hadiah besar punya then dia kata dekan lagi baru boleh claim hadiah
haha.... memang tak lah punah sedikit harapan tapi s…