Posts

Showing posts from October 27, 2014

Day 3.

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
Day 3- A song reminds you of one/both of your parents
hari ni menulis awal sebab apa aku di landa kemarau kejap biasalah hari pertama kan.. haha
okay what the title of the song
it is..................
" Biar-by Fynn Jamal"
ya, lagu yang memang sah feeling habis kalau dengar lagu ni memang tak tipu teringatkan arwah abah my life full with his love dari kecik memang manja tahap tak ingat punya dari kecik tak nak orang lain  kecuali arwah abah kalau nak jalan2 dengan abah mesti nak pegang tangan dia even sampai high scholl
trully, depan orang sah boleh tipu tapi rindu sedang berbunga tak boleh nak tepis memang sangat2 rindu kan satu masa dulu always remind other
sayang parents korang hargai dia orang tara masih ada masa lagi nanti esok nyesal tak sudah
one thing buat aku kuat adalah pesanan yang dia tinggalkan dengan the rest of my family
membesarkan dengan belajar bermacam benda dari abah menjadi aku penuh dengan emosi seorang gadis yang pe…