Posts

Showing posts from May 12, 2015

busy 2x

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
tarik nafas dalam2
dalam minggu ni cuba menulis balik niat ada gaya pun ada yang best dah angkut lappy masuk bilik balik kalau letak kat hall memang sampai ke sudah lah  tak dan nak menulis
busy jaga makan dan minum busy jaga hati dan perasaan busy pura2 hidup busy kata sibuk sedangkan elok kunyah chipsmore busy makan hati busy selak fb busy update tweet busy shopping online busy buat kuih busy mengadap novel dan buku busy dan busy dan busy dan busy

hmmmm memang tulisan mintak pelempang. hahaha
malam tadi tido dgn laptop dgn buku atas katil last sekali tido dgn buku zaman kolej last sekali tido dgn laptop pun zaman kolej masa tertidur ada org tolong off kan lappy dgn kemas kan balik
skang ni. terjaga sendiri lah dah tu, takkan lah ada orang nak masuk bilik tutupkan
dulu2 aku tgk drama yang malam2 mak dia masuk bilik selimutkan anak dia cium anak dia yg tu lah kan aku tak percaya pun sbbnya family aku bukan camgitu nobody cares
cumanya arwah abah k…