Posts

Showing posts from May 25, 2014

It Happen without we noticing.

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
kadang2 impian dan realiti tu sebenarnya bersambung kan haha
secara jujurnya bingkisan ini di coret untuk kakak sepupu yang selamat bernikah hari ni
Alhamdulilah.
secara jujur sangat salute kakak yang seorang ni yang sangat sopan, ayu, comel dan baik sangat2 kalau dengar dia mengaji.. lagilah suara dia comel2 je hehe
so  Kak Hidayah and Husband, Selamat Pengantin Baru Selamat Menjalani Kehidupan Baru May Allah Bless Your Marriage
dan jujur lagi sangat2 admire kisah korang nice right bercinta lepas nikah.. selama ini tengok orang lain when comes to you and  you deserves for it
untuk gadis sesolehah akak untuk dapat husband sesoleh your husband
I'm happy for you  sangat2. there's no words can describe
One day this story akan jadi kisah nak bagi anak cucu tahu bukan semua orang sekeliling faham tapi when it comes to Allah nothing much better than love from HIM without prejudice rite?
when apa yang ALLAH janjikan itu sentiasa pasti dan kita ke…