Posts

Showing posts from October 31, 2014

Day 6.

bsimilahirahmanirahim

Assalamualaikum
kalau boleh di cernakan rasa sakit yang kian membara memang satu dunia boleh tahu apa yang aku rasa kalau lah.. playing games 'kalau' 
lepas tu terus tak reti hargai apa yang Allah bagi biarlah orang tak tahu apa yang kita rasa orang suka suki je tuduh melulu
Day 6- a song that reminds of your best friends
okay,  this time..
' Arti Sahabat- Nidji '
okay.. ni lagu nak suka2 ni lagu nak jerit2 ni lagu nak nangis sambil menjerit entah kenapa lagu ni antara yang melekat dalam jiwa kalau boleh di pilih aku akan memilih namun takdir membawa aku kepada mereka sahabat sejati sahabat yang penuh dalam jiwa
korang nak mention semua nama memang tak terperi nak cerita siapa korang dalam hati aku lagi lah geli haha okay aku memang sayang korang aku memang really2 bersyukur sangat2 sebab Allah  kurnia kan korang dalam perjalanan menuju ke arah DIA
korang.. jangan sedih bila aku dah takde but tengok lah blog yang aku sayang gila macam aku sayang ko…