Posts

Showing posts from March, 2015

The Last One.

Image
bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
secara jujurnya ini post yang aku tulis dengan sebak secara jujurnya sediakan tisu di sebelah anda ahaks!

3 tahun. dan satu persatu jalan yang Allah tunjuk satu persatu segala bagai terlerai begitu sahaja
tatkala air mata dan tawa bersatu itu lah cerita
3 tahun menahan rasa dan akhirnya tiba di penghujungnya tiba pada ketikanya aku harus sedar ini kenangan kita bersama
berbagai cabaran dugaan  pertolongan ketawa cerita menangis dongengan indahnya
tapi itu kenangan dan secara jujurnya  aku telan segalanya aku cuba menghadam satu demi satu
buat semua
thank you so much tiada apa nilai diri ini nak di bandingkan dengan kalian segala yang baik datang dari DIA untuk kalian maka tabahkan lah hati kalian
ingat pesan ku ini jika aku tiada lagi  di dunia ini cuma satu saja aku pinta biarkan doa kalian berlabuh untuk ku sebagai mana aku mencuba  untuk tak pernah matikan  doa ku untuk kalian
harus kita hadam setiap permulaan  akan tiba  pengakhirannya 
maka, …

V

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum

hai semua. takpe saya  sihat dan insyaAllah okay mohon doa  ya saya  tengah  mencuba harap jangan  marah InsyaAllah segalanya akan seperti biasa

****************************** Nisrina Syaurah


Lama

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
ya, aku faham, barangkali lappy kesayangan ni mula bersuara
lamanya tak mengadap lappy ni nak tahu dunia luar pun banyak pada phone kasihan phone yang satu
bukan marah jauh sekali kecewa
cuma tgh mencari jalan pulang
hendak menangis? kering sebelum sempat di seka pipi air mata degil tak mahu melihat dunia
dan di dalam sakitnya tak terperi
kalau saja boleh di robek dengan mudah laju ku ukir segalanya namun hakikatnya
aku sendiri akan gagal dan kenapa? kenapa? kenapa?
nak nangis sambil dengar lagu sedih  tak jugak jalan apatah lagi kalau dengar hati org merintih
takut hitam di dalam takut bersalut ego takut segalanya memuncak sehingga aku tak betah lagi dengan dunia itu
seketika aku tersentak
apakah aku sedang futur?


********************** Nisrina Syaurah