Posts

Showing posts from November 30, 2014

Day 9- A song make you hopeful

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
Day 9- A song make you hopeful
orait, let's check the playlist
hopeful camne tu ek? aku puas dah pikir hmmm lagu apa ya
oh maybe some english song okay kut
and I guess it from Taylor Swift " Back To December"
how come boleh hopeful?
hmm.. entah... hahaha
okay, it just keep reminds me that every thing happen  and kita tak boleh patah balik macam tu je
beribu kali kita menyesal atas perbuatan kita dan kita terlupa seminit kita teringat yang kita nak balik ke masa lalu kita telah kehabisan 60 saat untuk mencari masa depan
easy? kadang-kadang hati kita tak boleh nak main celah cam gitu je dan  aku pun begitu untuk memahami hati yang sedia terisi bukan mudah seperti menjilat aiskrim vanila kegemaran ramai
mistake. semua orang buat mistake
dan menyesal sebab tu kena pikir dulu sebelum buat seblum tambah air dalam nasi dan at the end kita makan bubur nak suruh jadi nasi tak boleh unless kita masak baru
sebab tu apa yang berlaku jadikan penga…