Posts

Showing posts from October 29, 2014

Day 5.

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
semester lepas.. macam beban bila 2 subject core test dalam satu hari tapi semester ni lagi mencabar 3 subject core dalam satu hari otak tak mampu merumus
aci redah pedulilah apa yang jadi pun, semua Allah yang izinkan
rite
Day 5- a song that often stuck in your head
okay, apa lagu yang selalu ea melekat dalam otak kena tanya orang sebelah dulu sebab dia orang yang selalu tadah telinga
maka lagunya adalah
" Tahu- Fynn Jamal"
okay, so aku rasa macam dah pernah mention lagu ni maka nya nak buat macam mana sejak tahu lagu ni memang layan gila aku selalu tulis balik lirik kat celah mana2 yang nak tulis haha
teruk punya perangai selalu dalam note book lah satu lah perangai yang tak boleh buang ada a lot of buku nota banyak dan banyak dan penuh dengan segala macam contengan ala jalanan tak boleh blah sebab memang dari dulu pantang nmpak page kosong laju je nak tulis even pun tulis nama sendiri banyak kali
haha that why, 100 keping  kertas kajan…