Posts

Showing posts from December 9, 2013

emo.

bismilahirahmanirahim
Assalamualaikum
emo. budak perempuan mmg suka emo persoalannya..
kau still 'budak perempuan' ke?
*hentak kepala kat dinding kejap
aku tahu dia nampak aku dan aku cuma tak boleh nak faham kenapa dia mengelak nak jumpa aku?
aku pelik sakit hati rasa perasaan benci terus bercambah balik, masa duduk dlm kete otak aku ligat fikir why????????????
dan aku rasa emo aku mengamuk dgn situasi
kalau ikut rasa memang menyesal aku ikut mak dgn ibu pegi kenduri tu dan terjumpa dia.. kalau ikutkan pagi tadi aku mmg malas entah macam mana aku boleh tergerak nak ikut.. dan aku rasa menyesal. sangat menyesal.
orite true, aku mmg igt kalau pegi boleh lepak dgn syahir ke apa then bila aku nmpk dia dan aku rasa  kenapa dia yang ada???? dan terus sakit hati bertambah2
being emo menyesal dan bila dah reda baru terpikir
kenapa kau rasa macam tu???
aku cari sebab dan alasan aku cari punca dan jalan penyelesaian kesimpulan dan tuntasnya yang aku temui
aku tak tahu..
kau tahu mcm ma…