Posts

Showing posts from December 13, 2014

Day 18

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
kita tak pernah apa yang Allah duga pada kita jadi belajar lah untuk tidak pura-pura tahu semua benda
Day 18- a song that you love but rarely to hear it
" Mawar Khayalan- Laila's Lounge"
that it sebab radio jarang nak putar lagu-lagu mereka yang underground ni kalau aku dengar pun sebab lama sangat tak dengar
aku suka lirik dia sampai ke dalam gitu patutnya industri muzik kita patut tengok dan beri platform pada muzik indie ni haha
biarlah  see ya :)
there you go

Semua yang jadi tanda tanya
Buat hatiku tak keruan
Dia wajah yang berkeliaran
Aku, kudamba kehadirannya
Oh mawar khayalan
Bawaku terbang tinggi
Jauh rentasi awan
Dari duniaku yang hampa
Seluas laut yang terbentang
Dan buihnya terapung di awangan
Derita, derita yang mencengkam
Cuba untuk aku bertahan
Dimana oh wajah yang berkeliaran
Sungguh kudamba kehadirannya
Oh mawar khyalan
Bawaku terbang tinggi
Jauh rentasi awan
Dari duniaku yang hampa
Kecewa tak bermakna
Semua hanyalah tipu d…