Posts

Showing posts from December 3, 2014

Day 12.

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
ketika hidup mu kosong sekosongnya kau isilah dengan iman yang sempurna agar mata hatinya tak lari dari fitrah yang nyata
Day 12.- The Last song you heard
ya, petang tadi terdengar lagu OST- Jodoh
" Kota Antara-Dazrin"
okay, rasanya pernah kut tulis pasal lagu tak berapa nak ingat haha
tapi aku suka melodinya menarik gitu haha
tak sangka mamat tu menyanyi okay,  pedulilah, janji lagu sedap di dengar walaupun tak boleh makan
okay, lagu ni pasal rasa biasalah, cer kita cuba nafikan apa yang kita rasakan mesti something wrong somewhere kan?
haha
dengarlah.. fahamilah mengikut corak rasa anda :)
okay.. dhaa~
see ya stalker!
******************************* Nisrina Syaurah