Posts

Showing posts from June 19, 2014

I

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum

air liur ku telan. mak aihh.. awat pahit sangat ni. wajah yang jelas merah menahan marah itu tak ku pandang lama. dada rasa nak meletup. empangan air mulai berkaca apa nak buat ni....  salah dia lah siapa suruh memandai-mandai kan kena setepek. Dia menarik nafas dalam aku sedikit lega. tak banyak lah sebab dia dah mula pandang muka aku macam nak telan hidup-hidup seminit. dua minit. masuk tiga minit dia masih macam tu
" Err.. awak." " Diam." tak jadi aku nak sambung bersuara.  ini antara saat yang aku paling benci. bila mana aku patut bersuara tapi mesti di suruh diam. nampak sangat nak tunjuk aku sorang je yang salah, habis tu.. dia tu betul sangat lah? sebab dia betul lah dia marah kau buat salah terang lagi bersuluh memang salah kau yang kau suka hati nak tengking dia siapa suruh.. ni namanya perang dingin sedang bermula.


* such along time aha? mcm nak buat comeback je gaya haha till meet again
*************** Nisrina Syaura…