Posts

Showing posts from February 25, 2014

banyak benda...

bismilahirahmanirahim
Assalamualaikum
berbeza dengan dua makna satu perkataan kau faham? kadang2 hati kita memandang pada dua benda yang sangat berbeza namun ceritanya seakan sama ada duka yang menyapa namun ada jua rasa yang terselit.. rasa apa? rasa masam? lebih kurang lah.. haha
intro yang masih penuh dengan kepoyoan haha how your life? haha bajet macam life yang tenang haha porak poranda tapi tahu ada hikmahnya..
bukan senang nak terbiyah diri balik pada yang asal balik pada realiti balik pada jiwa sebagai hamba nak jalan tanggungjawab sebagai insah dan khalifah bukan senang tapi ingat lagi tak cuba lagi tu tak tahu
banyak perubahan drastik  banyak benda yang tak tahu jadi tahu banyak benda tungang dan terbalik tanpa di sedari
kan.. aturan ALLAH yang paling indah rancanglah sepuluh zaman kalau Allah dah kata tak.. tak lah jugak jadiknya simple  tapi nak hadapi tu yang nampak tegang selamba je jawapan kau bagi haha itulah tak tengok apa ada balik cermin bukan tengok biasan je
faham…