Posts

Showing posts from September 9, 2014

bila midterm menjema...

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
bila datang cuti midterm yang memberi ruang dan masa untuk bernafas dengan lega aku masih lagi tercungap-cungap
pergh, letih tak bertempat nasiblah. duk dengar story sana story sini benda banyak lari dari kertas kerja yang asal mahu taknya lari nak buat majlis kecil je ni bila tengok balik  grand semcam
abang2 dah pakat bising sebab depa duk kata  membazir je semua ni aku bantai senyum angkat tangan while saying
" tak masuk campur"
mak mana yang tak nak anak dia happy masa wedding tapi bila kaklong pun macam dah tak terlayan dia diamkan aje faham sangat dha perangai mak macam mana memanglah tak lari mana tapi nanti nak handle cam mana lah nanti
adik dengan oda sah2  bos in the house balik nanti semua bnda dah kasik settle adik sampai petang jumaat oda pun
kira okay lah sebab abang2 semua dah cuti awal kaklong pun still pulun sampai jumaat dah tu budak upsr tu camne
bila fikir balik ada hikmahnya nikah sabtu sebab tak lah sesak sangat nak…