Posts

Showing posts from May 13, 2017

Day 20- Last song on itunes

bismilahirahmanirahim

Day 20- Last song on itunes
Zivilia- Aishiteru!
okay, secara jujurnya aku tak tahu kenapa lagu ni masih lagi aman damai dalam list song aku. haha. tapi sebab dah jarang dgr mp3 maka aku tak update mana yang perlu kut
lagu ni lagu zaman sekolah menengah zaman isma tengah sibuk bercinta dengan fikri mendayu-dayu kalau dia nyanyi
aku nyanyi takdelah mendayu sangat part japan tu pun aku tak tahu
tapi lagu pasal long distance relationship ni aku tak berapa pro sangat haha
ramai yang kata kunci sebenarnya ialah comunication dengan trust
mungkin, bukan semua relationship boleh end up dgn baiknya
still, banyak je berlaku kecurangan mcm contohnya, bila kau sunyi pakwe kau takde mulalah pasang niat nak cari scandal
haha tapi sayang, habis tu kalau kawin? kalau tak belajar setia sekarang? nanti kawin nak curang tu aku rasa besar kemungkinan ada
susah nak jumpa novel yg cerita lelaki curang sebab benda baik semua cerita sbb jauh sbb bosan
kan?
kenapa kita bincang isu ni? aku…