Posts

Showing posts from December 2, 2014

Day 11

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
2 dec 2014 hari ni bufday Lin Amalina Radhia Iskandar Lin, May Allah Bless You tak lama kita kenal tapi you are nice friend I love to tell people that you're my friend I wish but I know you didn't notice takpe. You are still my friend yang cantikkkkkk haha

Day 11- a song on the soundtrack of your favorite movie okay ni susah sikit sebab favorite movie aku banyak lah jugak kang tulis Harry Potter series payah pulak nak cerita lagu kalau movie yang best ea jap ea
okay, bukan cerita hollywood juga bukan cerita melayu cerita indon
" DI BAWAH LINDUNGAN KAABAH"
dan OST nya ialah
" Tafakur-Opick"
okay, menusuk kut lagu ni pulak keluar time hamid blah dari kampung dia tu aku dah cerita pasal movie ni dulu
sedih sangat memang kena lah lagu ni realize lah yang kita memang ada tali pergantungan yang takkan putus
Allah
mcam yang mak si Hamid pesan
" Ingatkah ketika engkau berasa tiada siapa disisimu ingat bahawa Allah cukup untu…