Posts

Showing posts from November 1, 2014

Day 7.

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
bila hati tak seiring dengan jiwa bila diri mula memberontak entah mengapa semua nya tak kena pada pandangan mata
ego kah yang sedang bermaustautin ni jiwa ini? atau ianya kerana derita yang tak pernah sudah

Day 7-a song that reminds you about the past summer
okay, sebab kat Malaysia ni takde summer hehe, so boleh anggap lah macam time puasa and raya tahu sebab apa? selalunya summer clash dengan raya or puasa kadang2 je lah
okay lagunya adalah
' Begin Again- Taylor Swift'
mereka kata yang minat taylor ni budak jiwang je memang lah lagu dia mostly about love ya da..ya..da..
does it look like I care at least she deserve what she want kau ada?
okay tolak tepi segala isu ini semua
mari melihat ke masa hadapan kadang2 tak semua yang kita nak tu kita dapat jadi secara jujurnya biarkan saja
kita membuat pilihan kerna DIA
dan apakah kau sangka segala yang hadir bukan kerna DIA? tepuk dada tanya iman dalam jiwa bukan Iman yang kat sebelah
kita sela…