Posts

Showing posts from June 24, 2014

here come the result.

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
aku mmg teringat nak menulis awal tapi tadi terhasut dengan tv pastu elly lagi ni pun still melayan dia kejap haha
so hari ni result keluar mean 23 jun
so  Alhamdulilah tak expect kali ni memang jatuh katil punya tak perasan pun tidur 2 jam je pastu bangun check result kelam kabut panggil mak then sambung tido balik ngee
mana nak larat dgn badan panas cecah berapa tah suhu ni sabar jelah duduk diam2 kat rumah pun boleh datang banyak penyakit tau
jadi majlis anugerah nanti memang lah ramai tahap tak ingat beramai2 lah kita untuk menyediakn majlis yg tak cukup tangan nak handle hehe
orite hari ni pendek je cukup untuk tatapan haha till meet again
InsyaAllah
*************************
Nisrina Syaurah