Posts

Showing posts from January 5, 2015

Intership: 1st Day.

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
hari pertama menjejak kan kaki kat tempat practical
"Lambat"
seriously
dari pukul 7 pagi tadi whatapps masuk berpusu-pusu semua beria bercerita perasaan pertama kali di tempat baru
kala tu aku masih di rumah
yada..yada..yada.. mana mahu tahan pagi2 lagi dah kena berdas2 tembakan
maka aku padang diri aku
" salah aku ea?"
okay. Allhamdulilah aku lewat 5 minit dan Advisor gua tak sampai lagi
setengah jam tunggu others worker dah sampai and ajak duduk kat dalam dulu okay
entah celah mana buku  ' confession of shopaholic' ada dalam sling bag aku. dan yang pasti. 2 jam menunggu
yay, Alhamdulilah my Advisor datang
yada..yada..yada..
buat itu, buat ini tengok itu, tengok ini susun itu, susun ini
sampai petang. letih yang amat,
maka, aku pun terpikir apa lah yang nak di bobokan dalam log book  lagi satu celah manalah kesempatan untuk menghantar kad pink ni kat office
maybe aku boleh buat marathon pagi pkul 8 tercongak depan offi…