Posts

Showing posts from December 1, 2014

Day 10- A song from your favorite band

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
Disember mulai menjengah 2014 mulai melabuhkan tirainya dan aku duduk berfikir seketika 2014 apakah yang telah kau lakukan apakah masih banyak lagi kisah yang kau terlupa mungkin pada nikmat-Nya? kembali wahai hati
******
okay  Day 10- A song from your favorite band
okay, kecik2 dulu selain daripada band underground dengan a few hollywood band aku paling minat hujan  since depa keluarlah banyak je lagu depa yang memang minat tahap tak ingat hehe but truly paling suka
"Kotak Hati"-Hujan
kalau search balik entry mesti ada lagu tu ya, berjiwa indie disini sebab apa? sebab depa sampaikn itu  nmpak jelas tentang hakikat dunia tak main lah tipu2 terkdang aku sendri tergumam dalam  melihat hasilnya haha
kalau bahasa sastera melayu itu tinggi bahasa indie kedua tinggi mereka yang faham mereka yang tahu dan mereka yang melihat mostly paham
ada je yang tak faham tapi suka je dengar kan.... kalau awak yang baca ni  pernah rasa tak faham bila dengar …