Posts

Showing posts from February 12, 2015

Relax kay?

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
rasanya baru sekejap aku mengolah cerita tentang rasa
kemudian entah langit mana yang runtuh menghempap rasa
mahunya aku diam tak terkata
sekejap aku merasakan A sekejap jugak aku merasakan  B kadang mungkin aku sudah tiba ke L
entah nak tafsir rasa sekarang ni payah tau kau ingat macam makan nasi ke?
nak makan nasi pun ada pilihan tau masak ke beli ke kan?
aku tahu korang dah terbelit nak faham apa aku cakap so what? haha okay, gurau je
goyah dengan pilihan adalah perkara biasa jadi usah kau gentar relax je tarik nafas dengan tenang apa susah
kan?
okay mari kita lihat apa yang terbentang pada luasnya dunia lalu celah mana kau pilih untuk tegak berdiri atau terbaring serong?
letak pada tangan dan hati mu usah risau ALLAH kan ada
dah relax kay?
**************************** Nisrina Syaurah
p/s Guys, gua cakap dengan diri gua.