Posts

Showing posts from November, 2016

Nov

bismilahirahmanirahim

jadi gusar pada diri sendiri bila hati dan akal tak lagi selari

haish, lama nya tak menulis lamanya tak bercanda bersandiwara haha
sekejap je masa berlalu penuh dengan cerita duka dan tawa dan aku? masih terpuruk di sini menanti sesuatu yang tak pasti
kelakar rasanya sebab aku bukanlah apa jadi sengaja membuka pada kenangan lama
aku selak balik entry lama2 dari zaman menulis mcm budak wicet sampailah penulisan jadi matang segalanya berubah
mungkin seiring dengan usia? haha
propa terlebih
kadang tu, hati kita ni beria je nak melonjak buat itu buat ini tapi akal pulak melarang vice versa gak bila soal akal dan hati mengada je memasing
aku tak plan nak menulis pun tengah malam gini tapi aku terasa terlalu lama tak menulis ntah apa ntah masa aku habiskan
rasa sayang dengan benda yang terbuang bergitu sahaja sayang sebab aku rasa boleh produktif lagi tapi tak pun
oh, aku nak tulis jurnal pergi Japan tapi tak tertulis maybe next time aku tulis
maka berdoalah kalau aku …