Posts

Showing posts from October 26, 2014

Day 2.

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
Day 2. - A song that reminds you of your most recents ex- boyfriends

okay, before we start, bagi aku gelak kaw2 punya ni sumpah lawak okay.. tapi ada satu lagu dan kelakar sebenarnya.. haha
so the song it is ' Lafaz Yang Tersimpan'
ya, lagu nasyid kut. what funny bout this to be honest aku tak tahu kenapa aku pick up lagu ni at the first place other may said yang lagu ni should for parents
yalah, but sebnarnya aku memang tak pernah pun kut lah cakap aku sayang kat arwah selama dengan dia  mcam biasa je.. sebab at first place dia memang kawan dah tu entah celah mana ntah dia jadi macam ni.... alah cerita lama zaman kanak2 ribena
tapi sejujurnya... aku sayang je kat dia tak pernah cakap sampai at the end of the day berita tu sampai kat telinga ni dia rasa sebal yang amat cuma aku tak tahu nak ungkap macam mana nak cakap cinta or suka aku tak pandai nak label kan  sebagai apa dan selama hari ni pun aku still rasa yang sama
kisah dia dengan ak…