Posts

Showing posts from February 13, 2016

Azam Baru

bismilahirahmanirahim


Assalamualaikum

dah berhabuk kan? haha lamanya tak menjengah ke sini dan akhirnya setelah berpuluh kali aku di tegur mengapa di biar sepi akhirnya aku punya kekuatan jua untuk kembali ke sini
ceh, tak boleh blah ayat
as usual, writer block
past few month, dengan diri tak stabil dengan rumah tunggang langgang dengan result ntah apa2 ntah
okay hiraukan yang tu
so what happen in 2016?
mcm biasa, azam masih nka menulis menulis dengan hati
past few weeks  banyak sangat pertandingan cerpen dan banyak jugak company yang minta untuk di hantar karya maka aku sebagai penulis picisan masih dalam dilema nak menulis atau nak memandang haha
mencari sumber inspirasi  memang amat memenatkan. bukan apa, silap pandang kan payah buat nya tersangkut dengan ranting-ranting yang muncul dari mana siapa nak tanggung
bila menjelang 22 ni, pergh aku masih tak percaya aku dah 22, tidakkkk banyak benda nak pikir future, impian, parent, siblings dan sebagainya
untuk book cafe, bila aku utarak…