Posts

Showing posts from January 2, 2014

new year event!

Image
bismillahirahmanirahim
Assalamualaikum
memandangkan bahawa aku nak balik dah ke kolej jadi buat lah jugak entry tahun baru ni hehe
2014 tahun baru orang kata azam baru dan  segalanya haruslah tampak baru
oky.. kalau aku yg baru tu aku punya planner notebook then aku punya skectbook pastu lagi oh, perkakas toilet yg baru normallah, masuk tahun baru semua pakat habis haha
mari kita lihat cerita baru oky baru siap tulis cerpen sbb nak join contest ni