Posts

Showing posts from September, 2015

Dunia Baru

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
lama nya tak mengadap blog sendiri. entah apa yang di sibukkan pun tak tahu haha
sibuk lah. prepare banyak benda untuk masuk degree ahhhh... macam tak percaya dah sambung degree. banyak dah masa terbuang. berlalu tapi cuba tanya manfaat ke tidak.
Sampai kat unisza ni cuba nak sesuaikan diri. cuba nak belajar balik cuba nak stabilkan jiwa biasalah, tercampak kat bumi lain ni feeling dia lain wah, acah2 gi OZ je. haha
kat sini enviroment lain beza lah sikit dengan kpm tapi setakat budak2 berpuak2 tu normal lah
minggu orientasi tanpa LDK minggu orientasi tanpa cheers..cheers mengarut hahaha memang seronok. yang tak seronok letih sebab jalan jauh dulu kpm boleh lah cerita atas bawah atas bawah je. ni mahunya 500 meter jalan tanpa henti. I guess lebih   haha
bila sampai sini teringat Doktor Nik cakap
" Datang sana tu sebab nak jejak bumi islam ke?"
aku senyum. bila aku jawab
" Islam pada hati doc."
Dia geleng laju2. kemudian baru ak…