Posts

Showing posts from July 7, 2015

-----------

bismilahirahmanirahim

*sigh*
I don't know when the last time time I've been wrote in this blog rasanya macam lama aje.. haha
nak kata tak de idea sebenarnya more to malas haha
yalah. banyak benda buat. bila tiba malam aje, fuhh letihnya every night kaki will be  penat tahap gaban  perut gonna be like lapar tapi ngantuk and at the end kalau perut sakit sampai rasa tak larat dah baru makan. kalau tido is more important tido ajelah jawabnya
nak hirup udara pun ke kadang payah. kalau nasib baik Alhamdulilah.  dapat lah melihat dunia luar yang kian mandayu-dayu arusnya. haha
I feel so sleepy tapi golek2 pun tak boleh tido. pagi bangun dah paksa diri  melihat dunia. nak lagi best tak sempat nak jejak pukul 10 dan terjunam balik dah.
ada masa jaga baby tido dengan aku, aku sekali tertido.  hehe teruk punya perangai
chance untuk menulis ada chance untuk membaca pun ada
cumanya malas mengusai
nampaknya kena rajin balik ni kena usaha jadi bagus balik nak jadi bagus cemana kalau sebelum …