Posts

Showing posts from October 4, 2014

where are you?

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum..

beberapa hari yang lepas asyik termimpikan isma dan secara jujurnya memang aku rindukan dia sangat2 tak ingat bila last time contact dgn dia sebab kalau call semua number dia yang aku ada semuanya masuk mail box
secara jujur adalah nangis sikit sebab dah lama tak cakap dgn dia memang ada banyak lagi orang yang kita boleh cakap tapi yang boleh tebak hati aku tak macam Isma yang boleh aku trap kata2 dia tak macam Isma
bila terbaca post yang aku pernah tulis for her birthday masa spm dulu mahu tak sebak segala macam
dalam meyedari erti persahabatan lain rasanya
even dengan Adlina lagi lain rasanya tak sama macam Isma ke Macam Feroz ke Macam Pija lain
but every each of them memang sgt berharga dalam hidup aku
tak kisah lah kalau depa tak rasa apa2 dia orang kawan aku dan aku tahu siapa yang sudi jadi kawan aku
lifestyle, family background and everything else boleh campak tepi kalau ukhwah yang kita bina dengan niat kerana Allah S.W.T
bukan senang na…