Posts

Showing posts from May 6, 2017

Selitan Masa Lalu

Image
bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum wbt
secara jujurnya, mengapa baru ada entry bukanlah kerana kemalasan aku tapi sebab draft banyak sangat dan aku tak tekan button publish. haha!
so what we gonna talk today? past few weeks was hectic gila nak mati waktu tu cuma berharap, Ya Allah kalau Engkau nak tarik nyawa aku, biarlah aku pergi dengan taubat ku diterima.  tidur pun aci selam je otak tak berapa nak center everything macam out of control tapi tulah, Allah tu sentiasa sayangkan kita and semua pun berlalu begitu saja, yang tinggal?  5 paper dalam dewan yang setaraf musim sejuk di jepun haha
baru-baru ni ada seorang kawan whatapps dia ni memang suka tanya soalan sebagai kawan yang baik, aku pun jawab pertanyaan dia. hehe
" kadang-kadang patut ke kita salahkan diri kita if kita pernah buat keputusan yang salah?"
sendu jugak soalan dia. waktu dia tanya if aku tak silap dalam lepas maghrib nak ke isyak biasanya lepas baca soalan dia aku akan take times nak balas balik tapi ma…