Posts

Showing posts from May 20, 2017

Day 21-Your Favorite Song

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
Day 21- Your Favorite Song
Ini yang paling susah sungguh sebab aku suka je semua jenis lagu dalam playlist tu sebab aku akan dengar ikut mood even masa menulis
muzik-muzik tu semua main peranan penting maka aku takde yang di panggil Kegemaran tapi aku mungkin kena pilih satu yang paling kerap aku dengar
kut haha
macam sekarang, playlist ni tengah berlagu "Babak Cinta-Tengku Adil" juga " Mungkinkah Terjadi-Spider" belum lagi setiap malam " The Chainsmoker-Something Like This" mungkin juga "Closer-Chainsmoker
juga satu album Avril Lavigne mungkin juga Hujan, Laila Lounge, OAG,
all kind music yang bawak aku terbang jauh ke dalam khayalan asalkan liriknya menjiwai dan asalkan rentaknya di senangi
dah termasuk "kegemaran" aku
tak perlu artis cantik/hensem tak perlu nama/jenama asalkan dia ikhlas menulis lagu kau akan tahu kenapa aku suka lagu tu belum lagi sebab aku rasa aku sama seperti penulis dan pencipta…