Posts

Showing posts from December 9, 2014

Day 15.

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
nampaknya aku harus menulis dua tiga lepas aku menulis tanpa henti  dan nampaknya malam tadi aku bermimpi agar menyuruh aku menulis kembali haha
Day 15- a song that you love to singing along.
okay,  nampaknya agak susah kali ni sebab aku jenis kalau dengar semua nak nyanyi  haha lagi2 kalau sorang2 
maka nya  semua lagu dalam playlist aku patut letakkan kat sini
haha
basically, lagu2 yang bermain di corong-corong radio mahupun di celah headphone jua earphone juga di speaker juga di lappy
juga di mana2 pasaraya mahupun di kedai kopi
selagi aku tahu lagu tu lah dan aku suka kalau tak tahu lirik  humming pun selalu jugak haha.
biasanya bila dengar lagu mesti pikir lirik atau pun who are belong to the song rasa mcam nak google cari rahsia lagu ataupun paling best
assumption aku sendiri haha
okay, tu je nak cakap
btw, rindu nak berbual dengan orang asyik cakap dgn lappy ni pastu tv
kalau ada adik dgn oda depa duk main phone dgn psp
lately, keghairahan …