Posts

Showing posts from October 25, 2014

25 Songs. 25 Days.

Image
bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
such a long time aha? tak tahu nak cakap buzy ke malas nak bukak benda alah ni sometimes bila your idea stuck in your mind you gonna stay for awhile and just watch it without doing anything.
okay what's going on? nothing. dunia sedang berlari bukan lagi merangkak seperti dulu masa sangat2 cemburui  segala yang kita lakukan
betul apa?
okay, nampak benda ni cambest je nak buat so nak buat lah.. haha. saje2 namanya..


okay...
Let's start for today.
DAY 1 : A song from your childhood.
to be honest during that time, aku memang minat gila dengan lagu balada haha.. sumpah lawak.. all siti nurhaliza masuk je otak but one song that always I remember it is, "Lemon Tree" ya, lagu kanak2. waktu kecik2 selain daripada tahu lagu Westlife, lagu Lemon tree ni je yang aku tahu. Means English song lah kalau lagu melayu tu tak yah cerita.. segala stok nasyid tu hafal dah setakat buku lirik berlambak.. perangai kan kecik2 lagi buat hal dah. during th…