Posts

Showing posts from April 16, 2015

barangkali.

bismilahirahmanirahim

Assalamualaikum
aku cuba dan berusaha untuk menulis dengan jayanya
ceh, barangkali sifat malas yang tercela lebih hebat menguasai
buka lappy kadang2 sbb nak dengar listening ke buat reading ke otherwise saje tgk size screen yang lebih besar dari size screen phone haha
bangun pagi mandi susun baju  susun rak jemur baju masak then lepak
haish
bahaya untuk seminggu ni payah tgh kuat berusaha supaya rajin buat latihan utk ielts minggu depan dah kena amik exam
hmmm mengapa helaian putih ni di selak nampaknya aku punya target bakal lari
haha
duduk rumah ni selain layan kan diri layan kan kaklong
ke sana dan ke sini kadang2 aku yang seriau tgk kakak yang sorang ni
bisingkan dia laju je bisingkan aku balik
nampaknya kena aku bersabar ibu mengandung sememangnya begini
haish.

********************************** Nisrina Syaurah