Posts

Showing posts from November 3, 2014

Day 8.

Image
bismilahirahmanirahim

Assalamulaikum
bila tiba saat nya kau harus melangkah masuk ke dewan besar yang menyaksikan  peperiksaan terakhir seblum kau menghabis kan diploma
dan rasanya kekuatan semangat yang datang dari para sahabat juga ahli keluarga bisa membuat aku tersenyum hari ini May Allah ease everything
good luck everyone! 
Day 8- a song that remind you of your ' first love'
okay..... ni gelak jugak dulu apa lagu ek? hmm...
okay2 satu lagu jelah
it's " Biar- Hani & Zue"
ya, aku suka susunan muziknya credit to Mr AGCOCO hehe.. sejak minat Hujan semua ahli dia aku minat haha ag coco memang ohsemlah on music part
but congrat jugak kat this song boleh bawak melonjak gitu
lagu ni boleh nak kata kena dengan jiwa lagipun suara hani dengan zue memang sedap bukan pakai suara besar memang ori
kenapa ingat kat dia sebab kena je lirik tu dengan dia sebab memang tak perasan at first place yang kita dah TERsuka kat dia
so apa boleh buat tapi perasaan yang belum tentu…